| hya.!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: hya.!!!!!!!!!!!! Sestdiena Janvāris 10, 2009 10:12 am | |
| tātad..vairākas reizes esmu skatijusies šito 'sasveicinies' un tomēr nolēmu uzraxtīt... tātad...neatklāšu savu īsto vārdu,jo man viņš nepatīk..tātad,just panda. nevar apraxtīt kāda es esmu - pozitīva/bēdīga/interesanta...jo manas emocijas neapsteigti mainās..vienu dienu es esmu bēdīga līdz dipresijai,un šodien,redz pozzzitīva īsak sakot,esmu sasodīti priecīga,ka izveido'jat latvijas emo forumu,tikai būtu labi,ja te varētu raxtīt blogu,pēc manām domām tā pietrūxt,bet lai paliek kā ir.! pandaa | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! Sestdiena Janvāris 10, 2009 10:13 am | |
| - deadPanda rakstīja:
- tātad..vairākas reizes esmu skatijusies šito 'sasveicinies' un tomēr nolēmu uzraxtīt...
tātad...neatklāšu savu īsto vārdu,jo man viņš nepatīk..tātad,just panda. nevar apraxtīt kāda es esmu - pozitīva/bēdīga/interesanta...jo manas emocijas neapsteigti mainās..vienu dienu es esmu bēdīga līdz dipresijai,un šodien,redz pozzzitīva īsak sakot,esmu sasodīti priecīga,ka izveido'jat latvijas emo forumu,tikai būtu labi,ja te varētu raxtīt blogu,pēc manām domām tā pietrūxt,bet lai paliek kā ir.!
pandaa wow...cik daudz esmu patiekusi 'tātad' | |
|
| |
vampire_rose
Number of posts : 460 Join date : 20.11.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Neverland
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! Svētdena Janvāris 11, 2009 2:55 am | |
| Nu... sveiciens atpakal, prieks iepazities ar tevi taa kartiigak latvieshu valoda nekad nevar but par daudz "tatad" xD | |
|
| |
Funky
Number of posts : 14 Join date : 08.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Liepāja.
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! Pirmdiena Janvāris 12, 2009 5:53 am | |
| | |
|
| |
summerbird
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! Pirmdiena Janvāris 12, 2009 7:49 am | |
| - Funky rakstīja:
- čāu, sveiciens tev no manis, un kā tev klājas?
haya visiem!priex iepazīties [patiešām] Funky:tagad man ir sasodīti labs un pozitīvs garīgais,beidzot esmu patiešām laimīga.. hēē,kā tev? | |
|
| |
Funky
Number of posts : 14 Join date : 08.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Liepāja.
| |
| |
summerbird
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! Pirmdiena Janvāris 12, 2009 12:30 pm | |
| - Funky rakstīja:
- Mān tā nu vār iztikt,
bēt liels liels prieks par tevi. pald;] gan jau,ka būs vēl pozitīvāā diena.. piem.vakar es vēl biju sastrīdējusies ar visiem viesiem,bet pēc pilnmēness man kkā diopozons mainās.tik lēkāju visur^^ | |
|
| |
vampire_rose
Number of posts : 460 Join date : 20.11.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Neverland
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! Pirmdiena Janvāris 12, 2009 1:53 pm | |
| - deadPanda rakstīja:
piem.vakar es vēl biju sastrīdējusies ar visiem viesiem,bet pēc pilnmēness man kkā diopozons mainās.tik lēkāju visur^^ labi, ka tu nedzivo stavu virs manis xD | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: hya.!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| hya.!!!!!!!!!!!! | |
|