| Nemuļķojies, saki kā ir. ! | |
|
+3Allower summerbird Morphine. 7 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
Morphine.
Number of posts : 53 Join date : 10.12.08 Age : 35 Dzīvesvieta : Liepāja
| Tēma: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Otrdiena Marts 31, 2009 12:12 pm | |
| Tautieši, kā ir ar jums, kur pērkam drēbītes and stuff? Kādam tīk izmanot internetveikalu klāstu jebšu izvēlas kaut ko no vietējiem veičiem? So, kā ir?
Es pati, ņemu un pērku vietējos veičos, pēdējā laikā vairs negribās iegriezties tajās sepālās un terenovās, jo nez cik cilvēkiem tādas drēbes, so labāk atrast kādu nomaļu veikalu. Arī izvēlos kaut ko pati radīt ^^
Kā ir ar jums? | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Otrdiena Marts 31, 2009 1:37 pm | |
| gmm... es pērku kur pagadās,parasti staigāju apkārt un meklēju leitas. gmm....šoppings pārāk neaizrauj,tādēļ visa tā veikalu staigāšana nogarlaiko... -new yourker -cropp town -seppala (dažreiz tur ir labas lietas) -home [spaiku leitas (mm) ] -sportlens un burusports un vēl daži veikali,kas pagadās pa ceļam. hmm....par neta viekaliem nezinu... www.e-funk.lv tur ir labas lietas,bet jau labu laiku majaslapa atrodās parkārtošanas stadijā,tapc netā pasūtu tikai nozīmītes... | |
|
| |
Allower
Number of posts : 156 Join date : 22.01.09
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Trešdiena Aprīlis 01, 2009 1:11 am | |
| man ir pilnii vienalga kur iepirkties... vieniga lieta ko es ieveroju tas ir apavi.. tos parasti nemu burusporta vai pasutuu... | |
|
| |
erdsncjdsf843947385
Number of posts : 168 Join date : 30.01.09
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Trešdiena Aprīlis 01, 2009 7:41 am | |
|
Pēdējo reizi labojis Sviestmaize666 Trešdiena Februāris 26, 2014 2:48 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
bonbon
Number of posts : 11 Join date : 06.04.09
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Otrdiena Aprīlis 07, 2009 12:44 am | |
| Nu taakaa liels veikalu klaasts man nav pieejams tad dreebiites arii peerku sepala,teranova,only,walking un vieteejos veičos ja tur var atrast kaut ko kas ir emo4īgs veel blandos pa internetveikalu hottopic.com bet pagaidaam tikai blandos un lietinjas peerku uz tirgu kur ir speciaala emo bodiite..visas jostas un rokasspraadzes auskarus uun muuzikas diskus arii | |
|
| |
Nerd
Number of posts : 609 Join date : 11.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Dobele
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Otrdiena Aprīlis 07, 2009 5:55 am | |
| Es drēbes pati nepērku. ;D Parasti aizeju uz mammas veikalu savā pilsētā un izvēlos to, kas patīk. Vai arī braucu līdz uz citām valstīm un tur pērku drēbes. :} Apavus gan pērku visbiežāk Latvijā Sportlandā vai kkādos tādos veikalos. ;D Tagad pirkšu čībiņas New Yorkerā. ;P | |
|
| |
nadze
Number of posts : 270 Join date : 11.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : ir
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! Svētdena Maijs 10, 2009 8:24 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Nemuļķojies, saki kā ir. ! | |
| |
|