| Kāda mūzika? | |
|
+17miss_murder666 Blekkruinz Morphine. Ghetto Nerd Wii need a maukas Apziņas Parazīte. ashtray- bilka Kristy Krista diiwaanc93 Titus Ohita imants...D.M. vampire_rose 21 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
vampire_rose
Number of posts : 460 Join date : 20.11.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Neverland
| Tēma: Kāda mūzika? Svētdena Novembris 23, 2008 11:14 am | |
| Kādai mūzikai, grupām, dziedātājiem jūs priekšroku dodat?
Es personiski klausos vairāk uz rock un J-rock... piemēram: 30STM, The Rasmus, Skillet, MCR... I am ghost u.c. no J-rock: 12012 , Alice Nine, On/Off un daudz labu anime openingu :3... | |
|
| |
imants...D.M.
Number of posts : 38 Join date : 21.11.08 Age : 30 Dzīvesvieta : nekuriene
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Svētdena Novembris 23, 2008 11:26 am | |
| es priekšroku dodu tādām grupām kā.... billy talent, papa roach, him, avenged sevenfold, three days grace, good charlote,sistem of a down bet visvairāk man patīk my chemical romance un 30 seconds to mars.... lielākoties metāls un alternatīvais roks | |
|
| |
Ohita
Number of posts : 6 Join date : 24.11.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Daugavpils-Bebrene
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Pirmdiena Novembris 24, 2008 6:29 am | |
| Es ar paarsvaraa klausos rock, alternarive... Tas ir speeks.... Kalusos: 30STm TH Negative Linkin Park Stigmata Sakura The Rasmus Him Billy Talent utt. | |
|
| |
Titus Admin
Number of posts : 423 Join date : 20.11.08 Age : 34 Dzīvesvieta : Olainrūža
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Pirmdiena Novembris 24, 2008 6:54 am | |
| Es klausos dažādu stilu mūziku un nevaru noteikt konkrētus, bet man vislabāk patīk kad spēlē akustiskajā vesrijā.. Dažas grupas: 30STM Flyleaf Bullet for my valentine Bless the fall Eyes set to kill utt. | |
|
| |
diiwaanc93
Number of posts : 48 Join date : 21.11.08 Age : 31 Dzīvesvieta : riiga (purwciems)
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Pirmdiena Novembris 24, 2008 6:59 am | |
| vsp es viswisaadu muuzioku klawsos bet miiljaakaas grupas ir My Chemical Romance Evanescence Good Charlotte Bullet for my Valentine Bless the Fall | |
|
| |
Krista
Number of posts : 7 Join date : 24.11.08 Dzīvesvieta : Riga - pļavnieki
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Pirmdiena Novembris 24, 2008 1:30 pm | |
| Alex Evans & Mark Chrisman Gregory and the Hawk Mychildren Mybride Ratatat The Knife Sonny Moore YACHT The Used Mike Jones Owl City Sigur Ros Kanye West u.c. | |
|
| |
Kristy
Number of posts : 9 Join date : 24.11.08 Age : 31 Dzīvesvieta : In your breath XD
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Otrdiena Novembris 25, 2008 8:41 am | |
| -♥♥♥ The Rasmus ♥♥♥ -♥♥♥ Jonas Brothers ♥♥♥ - ♥♥♥ Tokio Hotel ♥♥♥ -A.Lavigne -K.Clarkson -Evanescence -HIM -Fall out boy -Green day -The 69 eyes -My chemical romance -Good Charlote -Panik (Nevada Tan) -Kilerplize -Nightwish -Hilary Duff -Three days grace -Simple plan -Snoop dog -Lafee -Shakira -30 seconds to mars -Afi -Flyleaf -Kerli -Kill Hannah -U.C
nu jaa, esmu dažādas muuzikas piekriteeja.. XD | |
|
| |
bilka
Number of posts : 1 Join date : 25.11.08
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Otrdiena Novembris 25, 2008 9:12 am | |
| ♥♥♥Tokio hotel♥♥♥ Avrila Lavinge 30STM JONAS BROTHERS | |
|
| |
ashtray-
Number of posts : 41 Join date : 24.11.08 Dzīvesvieta : Rīga.
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Ceturtdiena Novembris 27, 2008 8:05 am | |
| nū es nerakstīšu visas kas man patīk, jo tādu ir pārāk daudz. * him * placebo * evanesence * billy talent * slipknot * nickelback * paramore * avenged sevenfold * underoath * afi * muse * arctic monkeys * 30 seconds to mars * greenday * the killers * foofighters * jimmy eat world * escape the fate * porcelain and the tramps * nirvana * bedwetters * fall out boy * red hot chilli peppers * ozzy osbourne * good charlotte * blink 182 * +44 * linkin park * yellowcard * nightwish * within temptation * the klaxons * massive attack * portishead * ramsstein * bjork * tenacious d * the offspring * MCR * bullet for my valentine. vēl daudzas grupas. slinkums rakstīt. miegs nāk. | |
|
| |
Apziņas Parazīte.
Number of posts : 740 Join date : 29.11.08 Age : 33 Dzīvesvieta : Atkarīgo pasaule.
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Sestdiena Novembris 29, 2008 1:45 pm | |
| | |
|
| |
need a maukas
Number of posts : 2 Join date : 07.12.08 Age : 37 Dzīvesvieta : Riga
| Tēma: :) Svētdena Decembris 07, 2008 5:26 am | |
| nu patik :) Snoop dog Krs one B.G Weezy Birdman Plies Rick Ross Brisco Young Buck Trick daddy Lil John T.I Dj Khalled Three 6 mafia The game Lloyd Nelly Raptile Ludacris Dirty Sounds Fat Joe Bun B UKG Chingy Young Berg Gucci Gucci Evil Empire u.c | |
|
| |
Wii
Number of posts : 53 Join date : 07.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Jelgava
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Svētdena Decembris 07, 2008 2:49 pm | |
| Klausos HC n screamo parsvarā Alesana Bringmethehorizon silverstein
UC | |
|
| |
Nerd
Number of posts : 609 Join date : 11.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Dobele
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Ceturtdiena Decembris 11, 2008 11:27 am | |
| 1)KISS. 2)The Red Jumpsuit Apparatus. 3)Something Corporate. 4)Avenged Sevenfold. 5)Opeth. 6)Dream Theater. 7)AC/DC. 8)Sergejs Prokofjevs. 9)When My Authorities Fall. ... un tā tālāk. Pamatā klausos visādu mūziku. ;] | |
|
| |
Ghetto
Number of posts : 125 Join date : 21.11.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Rīga,Pļavnieki
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Ceturtdiena Decembris 11, 2008 11:32 am | |
| Drowning Pool Mistreat Slipknot Metallica Twisted Sisters Skyforger P.N.D Godsmack Lamb Of God Craddle of Filth Madball In Flames | |
|
| |
Morphine.
Number of posts : 53 Join date : 10.12.08 Age : 35 Dzīvesvieta : Liepāja
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Ceturtdiena Decembris 11, 2008 11:34 am | |
| Hmm, klausos visu, nu lab, gandriz visu. Bet parsvara jau smago muziku. Mana FAV grupas ir - MCR, Kill HannaH, The Academy Is..., Escape The Fate, BlessTheFall, BMTH, ai, neuzskaitīšu visas, nju kip sapratāt... :) | |
|
| |
Blekkruinz
Number of posts : 5 Join date : 11.12.08 Age : 33
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Ceturtdiena Decembris 11, 2008 4:55 pm | |
| In Flames Funeral For A Friend Silverstein Hopes Die Last Alesana Boy Sets Fire Secondhand Serenade Stigmata Underoath | |
|
| |
miss_murder666
Number of posts : 20 Join date : 09.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Riigas rajons xD
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Piektdiena Decembris 12, 2008 9:08 am | |
| klausos alternatiiwo, rock, punk, screamo, nu-metal utml..~
faworiiti --> Alesana AFI CB Bullet for my walentine Eyes set to kill Brokencyde LP 30stm Lostprophets Escape The fate Funeral for a friend Paramore arii Jeffree STAR ^^ | |
|
| |
nadze
Number of posts : 270 Join date : 11.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : ir
| Tēma: nu tad sāk]su.. ;D Piektdiena Decembris 12, 2008 9:59 am | |
| tātad. In Flames, Pantera, Metallica, Funeral For A friend, From first to last, drop dead, gourges[vai kaut ka ta :d] , bring me horizon, the black dahlia murder, dying fetus, senses fail, alexisonfire, slipknot, children of bodom, disturbed,as blood runs black,slayer,katatonia, sikth, cradle of filth,avenged sevefold, built to last,all shall perish,illdddisposed,system of a down,scary kids scaring kids,recon,psypos,opeth, arch enemy, iron maiden,atreyu,let it flow,dredg, story of the last year, from autumn to ashes,emery, summer obsession, the red jumpsuit apparatus,smile empty soul,seether, beloved,fm static, static-x,across five aprils,flyleaf, paramore, sum 41,blink 182,franz ferdinad, nine inch nails,solaris uun citi :D :D | |
|
| |
Nerd
Number of posts : 609 Join date : 11.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Dobele
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Sestdiena Decembris 13, 2008 5:31 am | |
| Klausos dažnedažādu. Bet vislabāk patīk KISS. Laika pārbaudes izturējusi grupa. Vēl laika pārbaudi ir izturējusi TRJA - The Red Jumpsuit Apparatus. + daudzas vecās grupas [AC/DC, Led Zeppelin, Queen, Scorpions, etc.] Bet tā ar pārējaām ir kā ir - atkarīgs no garīgā.. Pilns karte ar mūziku [dažnedažādāko], bet lielāko daļu neesmu pat noklausījusies ne reizi līdz galam, kaut arī ir tā, ka ja pielīp viena dziesma, tad varu klausīties un klausīties. :D | |
|
| |
Toxic_Silence
Number of posts : 2 Join date : 26.12.08
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Svētdena Decembris 28, 2008 2:06 pm | |
| Dievinu:
Black Veil Brides Skillet Jesus On Extasy Disturbed System Of A Down Bless The Fall Three Days Grace Katatonia 30 Seconds To Mars Guano Apes Papa Roach Cradle Of Filth Marilyn Manson Paramore Within Temptation The Used Drowing Pool Dimmu Borgir Crematory Deathstars Bullet For My Valentine Nightwish Flyleaf Atreyu
un tas laikam arī viss xDD | |
|
| |
Kuroneko Meow
Number of posts : 184 Join date : 25.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Garlaicības bedre :)*
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Pirmdiena Decembris 29, 2008 2:56 pm | |
| mana sirds pieder tik retajam:
Panik [bijušie Nevada Tan] [ i'm BIG fan] xD Killerpilze Silverstein Bedwetters Panic!at The Disco | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: Kāda mūzika? Sestdiena Janvāris 10, 2009 11:50 am | |
| pēdējā laikā klausos: Esme the borrowed life 30 seconds to mars fall out boy secondhand serenade paramore muse roses are red mcr bullet 4 my valentine | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Kāda mūzika? | |
| |
|
| |
| Kāda mūzika? | |
|