| Kā izbaudat vasaru? | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Titus Admin
Number of posts : 423 Join date : 20.11.08 Age : 34 Dzīvesvieta : Olainrūža
| Tēma: Kā izbaudat vasaru? Svētdena Augusts 16, 2009 4:14 am | |
| Stāstat savus piedzīvojumus.. | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Svētdena Augusts 16, 2009 5:10 am | |
| mm (: man īpašu piedzīvojumu tādu nebij,bet bij tiki mani smieklīgi,un jautri notikumi katru dienu =) nometnēs nekādās nebiju,biju Sbalsī.. jāā..baudu vasaru vēl aizvien un kā pašam? | |
|
| |
Landa
Number of posts : 18 Join date : 10.08.09 Age : 30 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Svētdena Augusts 16, 2009 6:07 am | |
| man iet pārsteidzoši labi. ;D beidzot laukos aizgāju uz kādu viņu rīkoto tusu un izrādas, ka visi nemaz nav tik pāķīgi kā biju iedomājusies. nja. tpc labas dienas aizvadītas ar viņiem :) biju uz zvēru tgd tad taisos vasaras noslēgumā uz zaļumballi un līdz tam pa rīgu darot ar draugiem neko. bet bāc. vasara drīz cauri. aizvadiet labi pēdējās 2 nedēļas | |
|
| |
Nerd
Number of posts : 609 Join date : 11.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Dobele
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Trešdiena Augusts 19, 2009 3:17 am | |
| Oj, šī vasara man tiešām ir perfekti. Sākot ar to, ka pabeidzu 9. klasi un man bija izlaidums. (mm) Pēc tam biju Zviedrijā. Tur forši atpūtos. Katru vakaru bija ballītes un varēju izdejoties. Šovasar gāju gandrīz uz visiem tusiem, kas notika estrādē. Biju ZVĒRA, kas bija kolosāli. Satiku daudz foršus cilvēkus. Pēc tam bija Free Hugs, kas bija tīīk patīkami. Nesen biju Liepajā un iepazinos ar 3 idealiem cilvēkiem. (love) Tagad gaidu 28. augustu un tusu, kad pie manis ciemos brauks. Aah. Tik patīkami. | |
|
| |
hyper
Number of posts : 43 Join date : 23.03.09 Age : 30
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Svētdena Augusts 23, 2009 12:46 pm | |
| fooorshi! ja neskaita, ka bishk pa slimnīcām padzīvojos... biju zvērā, tad vēl shādi tādi tusi ;D domāju mosh vēl uz zaļumballi laist :) tik žēl, ka shajā ned. nogalē garām palaidu vienu tusu, jo okartes skrējienā satraumēju bishk kāju :( | |
|
| |
nadze
Number of posts : 270 Join date : 11.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : ir
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Pirmdiena Augusts 24, 2009 8:19 am | |
| visu jūliju strādāju, juunijā pirms tam halļavščikoju pa māju, un valkājos pa dažiem pasākumie.augusts oi.baudu sauli un brīvību, bet nauda vajag un skola..nnnnnnņah viņu vispār.negribu 11.klasi,bonus tikai tas, ka katru mēnesi katram tagad paliek no maniem klasesbiedriem 18.wohooo^^ :D, negribu arī 12. :D | |
|
| |
Titus Admin
Number of posts : 423 Join date : 20.11.08 Age : 34 Dzīvesvieta : Olainrūža
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Piektdiena Augusts 28, 2009 1:49 am | |
| Vasara pagāja vēja spārniem, bet tussu bija daudz.. Atmiņā palika- jāņi, bd, zvērs, un vēl kautkas.. :D Tagad domāju ko darīt, bet tas jau tā :) prieks kur tu rodies | |
|
| |
Allower
Number of posts : 156 Join date : 22.01.09
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? Sestdiena Augusts 29, 2009 4:25 am | |
| Beidzot tomer ir pienakusi skola.. Man pat ir prieks ka es taja atgriezos :) | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Kā izbaudat vasaru? | |
| |
|
| |
| Kā izbaudat vasaru? | |
|