| hm... man nau ko dariit xD | |
|
+6Nerd Apziņas Parazīte. summerbird erdsncjdsf843947385 emocite pikemons 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
pikemons
Number of posts : 11 Join date : 02.11.09 Age : 31 Dzīvesvieta : latvia riga
| Tēma: hm... man nau ko dariit xD Pirmdiena Novembris 02, 2009 1:31 pm | |
| hmm.. ko lai saka em.. taatad esmu jauks :) nepatiik lielas kompaanijas :D lkm :D hm.. man jau ir smiekliigi :D no emo man ir paarsvaraa tikai mati bet arii tas ir labi :) nu gariigais meedz taads emo uznaakt :D bet man lloti lloti patiik emo iksevishkji puishi es nezinu ko gribu :D hm tagat man ir lloti garlaiciigi tpc izdomaaju te piereggistreeties vel varu pateikt ka mani ir vieglaak moraali saapinaat nekaa fiziski un lloti viegli skanees stulbi bet man nesen sirdi salauza FAKE :( juutos kaa mullkkis taada izgaashanaas un skumji paliiek kad aceros :( vrb kaads var uzrakstiit ? parasktiisimies kko parunaasim :D galvanais neesat FAKE :D besii FAKE :@ es nesen pirmo reizi satikos ar kaadu cilveeku no interneta sarakstes un nenozzeeloju :) vinja bija lloti forsha un tagat biezzi sarunaajamies un pie iespeejas satiekamies :) varu sadereet ka naakamais ar ko iepaziishos arii nedziivos riigaa :D taa visi . kaa ar kaadu sarakstos taa izraadas ka dziivo kkur ne riigaa biezzaak liepaajaa :D pakallas taadi :D lab rakstat man taapat vien tik juus domaajat pa ko rakstiit aa un lloti svariigi es gribu iemaaciities radiit taa --> vrb kaads var iemaaciit
Pēdējo reizi labojis pikemons Otrdiena Novembris 03, 2009 2:26 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
emocite
Number of posts : 108 Join date : 29.07.09 Age : 28
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Otrdiena Novembris 03, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
| |
erdsncjdsf843947385
Number of posts : 168 Join date : 30.01.09
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Trešdiena Novembris 04, 2009 5:32 am | |
|
Pēdējo reizi labojis Sviestmaize666 Trešdiena Februāris 26, 2014 2:24 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
pikemons
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Ceturtdiena Novembris 05, 2009 1:55 am | |
| kapeec neviens nevar man iemaaciit ---> bounce :( xD ejam sist fake ? vienu zinu vinja izlikaas pa veci bet ir resna kuce :D ( kuce nau rupsh vaarsh tikai sunja meitene :D ) pat to pllavu hm... es zinu vienu :D :D :D vareetu vinjus visus tu paganiit :D vinjiem savas dziives taapat nau tad jau laiks atradiisies :D . . . . . yee es stiliigs :D ( ah rekaada sajuuta ir buut stiliigam HM... :) ) :D :D :D njaa [hug] pandas ir labi :)) . . . cerams shis sanaaks pareizajaa vietaa :D (texts :D jo nemaaku atrads atbildeet "D ) | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Ceturtdiena Novembris 05, 2009 6:06 am | |
| haii... es arī esu pakaļa :D kuz mēs ar loseronponyride esam no vienas pilsētas, kas ir baigi tālu no rīgas. .. ;X es neesmu fake. un es nezinu koa tu domāji ar vārdu fake? pozerus? aaa , ta neesmu. es tikai šodien mēiģināju ielīst stūrī prikola pēc, bet tur bij daudz died mušu un zirnekļutīkls. so,pat ja es gribu notēlot fake mna nesanāk TT_TT :D lai izdarītu šitā >> << tev no sākuma jāsakačā milzīgu muskuļu massu skraidot apkārt savam pagalmam, rāpoties uz kokiem, ripojot no kalna, slēpojot, snowojot, lecot ar lecamauklu, skeitojot... vārdusakot tev jābūt stipram kā >> un ta satinies kamoliņā un lec ! XD | |
|
| |
pikemons
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Ceturtdiena Novembris 05, 2009 10:43 am | |
| jauki :D un nee fake es taa nedomaaju fake ir tie kas liek ne savas bildes ! ( galvanais ) | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Ceturtdiena Novembris 05, 2009 1:14 pm | |
| - pikemons rakstīja:
- jauki :D un nee fake es taa nedomaaju fake ir tie kas liek ne savas bildes !
( galvanais ) o shit ! im fkng fake ! es ieliku olyvera bildi, jo man patika uzraxts ''rock on bitches''. :D umm yeaaa.... piekrītu emocitei.. feikus ir jāsazāģē... cik neapraxtāmi stūlbbi ir taisīt feiku profilus | |
|
| |
pikemons
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Piektdiena Novembris 06, 2009 2:41 am | |
| | |
|
| |
summerbird
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Piektdiena Novembris 06, 2009 2:58 am | |
|
Pēdējo reizi labojis panda Svētdena Novembris 08, 2009 3:09 am; labots 1 reizi | |
|
| |
Apziņas Parazīte.
Number of posts : 740 Join date : 29.11.08 Age : 33 Dzīvesvieta : Atkarīgo pasaule.
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Sestdiena Novembris 07, 2009 1:29 am | |
| | |
|
| |
Nerd
Number of posts : 609 Join date : 11.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Dobele
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Svētdena Novembris 08, 2009 3:08 am | |
| Esi sveiks šajā foršaja forumā. (sun) | |
|
| |
Kuroneko Meow
Number of posts : 184 Join date : 25.12.08 Age : 31 Dzīvesvieta : Garlaicības bedre :)*
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Svētdena Novembris 08, 2009 1:01 pm | |
| uuuu neesmu pakaļu kategorijā! Hi arī no manis! | |
|
| |
pikemons
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Otrdiena Novembris 10, 2009 12:07 pm | |
| hmm visi taadi pieklaajiigi :D sasveicinaas :D nu caw caw visiem | |
|
| |
pele
Number of posts : 6 Join date : 28.10.09 Dzīvesvieta : Cēsis
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Otrdiena Novembris 10, 2009 2:16 pm | |
| Pieklājība ir ļoti jauka lieta, tāpēc sveiks. Feiki nerulz, tam piekrītu, nav man bijusi saskaršanās ar tādu, bet vārds jau atbaida pa gabalu :lol: | |
|
| |
summerbird
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Trešdiena Novembris 11, 2009 10:10 am | |
| eu.. davaj, k;ads nevar ieteikt ko var darīt rīgā 13. piekdiena kad tev nau koa darīt, kur iet tusēt ? XDD | |
|
| |
emocite
Number of posts : 108 Join date : 29.07.09 Age : 28
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Ceturtdiena Novembris 26, 2009 12:08 am | |
| neeez...13. piektdiena jau bija sen...>_> ZumZum, vsp vajag kkad satikties...patusēt...es esmu pēc jums noilgojusies!!!!!!!! | |
|
| |
Ghetto
Number of posts : 125 Join date : 21.11.08 Age : 32 Dzīvesvieta : Rīga,Pļavnieki
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Sestdiena Decembris 05, 2009 2:04 am | |
| Pie laimas :D:D Varētu jau apskatīt kādi purni šeit atrodas :) | |
|
| |
nadze
Number of posts : 270 Join date : 11.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : ir
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD Pirmdiena Decembris 28, 2009 9:54 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: hm... man nau ko dariit xD | |