Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saturslvemo portalLatest imagesReģistrētiesIeiet

Mans stāsts ;D

Go down 
AutorsZiņojums
Sanita_Bite

Sanita_Bite

Number of posts : 42
Dzīvesvieta : latvija

Mans stāsts ;D  Empty
PostTēma: Mans stāsts ;D    Mans stāsts ;D  Icon_minitimePirmdiena Augusts 09, 2010 12:43 pm

„Super Chris ar kaimiņu suni Modžodžodžooo [ Kas rej kā kaķis]”

Ausa jau rīts Cris vēl jo projām ārdijās pa māju- dejoja un dziedāja savā supertērpā [Zeķubikses, Pusgarāszeķes, krekls, kas sabāzts zeķubiksēs, dūraiņi un apmetnis]
Viņš nebij gulējis visu nakti, jo bij sadzēris enerģijas dzērienus. Viņš tos dabūja no Modžodžodžoo viņš tos laimēja loterijā, bet viņa saimnieku nebij mājās tāpēc viņš tos atdeva Super Chrisam.
Tajā brīdī kad Chris bauroja, pie durvīm kāds pieklauvēja. Tas bij akmens – Irma.
Viņš atvēra durvis un ieraudzija akmeni – Irmu, kas satraukti skatijās un sāka vēstīt ziņojumu dzejā.

Akmens – Irma:
Ak, jel cēlo Super Chris.
Pilsētā ir nelaime.
Atnākusi pamperos.
Apēst taisās vistu.
Fuj bļin visu.
Izskatās tā liela. [7 gadi]
Saldumus tik mutē bāž.
Piena zobi taj tik ir.
Krīt pa vienam ārā tie.
Četri jau izkrituši .
Un cilvēkus tie nosituši.
Grib tā ēst vēl un vēl.
Palīdzi reiz Supermen …umm.. tas ir Super Chris.

Super Chris:
Paldies Akmeni – Irma par ziņojumu. Es tikai drusku.. um…. Sakopšos un tad steigšos palīgā.

Tad Super Chris skrēja uz vannas iztabu ķemēt matus un viņam neizdevās to izķomēt, bet tad tomēr izdevās.
Tad viņš devās uz notikumu vietu. Viņš uzvilka bārbiju ķiveri un uzsēdās uz sava četriteņa ar groziņu prieksā.
Ceļš bija grūts [Pilnīgi taisns]
Pēc grūtā ceļa[ Jeah right] viņš nonāca galā. Viņš apstājās vienu ielu pirms notikuma vietas lai paslēptu čeriteni un ķiveri. Tālāk viņš skrēja kājām. Un viņu uzrunāja Mākonis – Sanita.

Mākonis – Sanita:
Ja tev vajag manu palīdzību saki!!
Es centīšos palīdzēt.

Super Cris:
Jā Noteikti [PscPffKssc]
Tad viņš ieraudzija nelaimi pamperos un viņa bija pamperos sešstāvu mājas augstumā. Viņš uz nelaimi pamperos skatijās ar atrvērtu muti. Bet viņa izbrīnu pārtrauca putniņš –Alise kas viņam uzkakāja uz kājas. Viņš jau to nebūtu pamanījis ja vien putniņš –Alise nekakātu skābi. Tā nu viņam sāka degt kāja. Parādījās Mākonis –Sanita un uzlēja viņam uz kājas ūdeni.

Super Chris:
Paldies Mākoni- Sanita.

Mākonis –Sanita:
Nav par ko. [Hā hā es zināju, kad es noderēšu.]
Tagad Super Chrisam bija caura zeķe un zeķubikse[Uz pēdas]
Kādu brīdi apdomājies un neko labu neizdomājis. Viņš vienkārši bļāva un skrēja virsū nelaimei pamperos. Viņa viņam iespēra ar kāju. Super Chris lidoja un ielidoja kādas mājas sienā. Tas bij tik stipri kad māja sāka plaisāt un tik sāpīgi kad Super Chris nokrita zemē un sāka klepot asinis. Kādu brīdi viņš centās saprast kas notiek un kad viņš to saprata māja sāka brukt. Ar pēdējiem spēkiem viņš nokļuva drošā vietā viņš nokrita un apgūlās jo nebija spēka.

Super Chris:

Bļin…Kāpēc es negulēju.. Vajdzēja man dzert tik daudz enerģijas dzērienu?
Jā vajadzēja!!
Kad Super Chris domāja padoties [Ātri gan.] viņš sadzirdēja kādu ņaudam un tas kāds laizija viņa apdegušo pēdu.[To uz kuras uzkakāja putniņš - Alise]
Tas Super Chris atvētra acis un ieraudzija Modžodžodžoo.

Super Chris:
Jēēj Modžodžodžoo tu atnāci beidzot. Mums ir jāizdomā, ka uzveikt nelaimi pameros. Savādāk viņa visu apēdīs.

Tad kādu brīdi viņi domāja un tad vēl kādu brīdi domāju, nū un vēl vienu brīdi domāja. Tad viņi izdomāja.
Viņi devās īstenot plānu. Savāca palīgspēkus un devās pie nelaimes pamperos

Super Chris nokliedzās: Uzbrukumāāā.

Un visi devās uzbrukumā.
No sākuma Super Chris iemeta nelaimei pamperos ar akmeni – Irmu un izsita taj visus zobus. Tad Modžodžodžoo ņaudēja nelaimei pamperos virsū un koda kājā. Putniņš – Alise kakāja taj virsū un viņa kusa. Mākonis – Sanita slapināja pamperus, bet pats Super Chris bakstija viņu ar kociņu.
Un tā nu kopā viņi viņu uzveica.

Tā nu Super Chris ar savu gudrību un kaimiņu suni Modžodžodžoo uzvarēja nelaimi pamperos.
Un visi viņus slavēja dāvāja dāvanas apsveica u.t.t un tā jo projām.

Pilsēta bija pasargāta un visi dzīvoja laimīgi. ;DD

Atpakaļ uz augšu Go down

Mans stāsts ;D
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1