summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: Kāaads tu esi ? Sestdiena Februāris 14, 2009 12:24 pm | |
| - Panda yume rakstīja:
- Allower rakstīja:
- neesmu kautriigs nedz interneta, nedz ari dzive..
esmu spejigs runat par jebko un jebkad.... loti laba humora izjuta... neesmu aizkaitinams.. nekad neredzesiet mani dusmigu :D O rly? Pat tad ja es tewi nogazishu zeme un uzdoshu visdazadakus stulbus jautajumus.... Pat tad ja es tew no muguras kliegshu emo chiba 2 h pec kartas.... Pat tad ja es likshu tew ieeiet drogas.... Pat tad ja es tapat vien sakshu tewi spardiit.... Pat tad ja es nejausham uzgazishu tew zemenju kokteili uz jakas....
Ja ari pec taa tu nepalixi dusmigs es tewi apbrinoshu jo tas ir lietas kuras man visbiezak liek cepties...XDDDD :DDD | |
|
ENTERNALromance
Number of posts : 4 Join date : 14.02.09 Age : 32
| Tēma: Re: Kāaads tu esi ? Pirmdiena Februāris 16, 2009 7:53 am | |
| - Panda yume rakstīja:
- Allower rakstīja:
- neesmu kautriigs nedz interneta, nedz ari dzive..
esmu spejigs runat par jebko un jebkad.... loti laba humora izjuta... neesmu aizkaitinams.. nekad neredzesiet mani dusmigu :D O rly? Pat tad ja es tewi nogazishu zeme un uzdoshu visdazadakus stulbus jautajumus.... Pat tad ja es tew no muguras kliegshu emo chiba 2 h pec kartas.... Pat tad ja es likshu tew ieeiet drogas.... Pat tad ja es tapat vien sakshu tewi spardiit.... Pat tad ja es nejausham uzgazishu tew zemenju kokteili uz jakas....
Ja ari pec taa tu nepalixi dusmigs es tewi apbrinoshu jo tas ir lietas kuras man visbiezak liek cepties...XDDDD Tici man stulbi jautājumi viņu nenokaitina:D ir pierādīts fakts | |
|
nadze
Number of posts : 270 Join date : 11.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : ir
| Tēma: Re: Kāaads tu esi ? Otrdiena Februāris 17, 2009 10:50 am | |
| atcer;ejos kā man vakar sanāca..tāpat stavu pie stacijas un kaut kas kaut ko piedūrās, nu karoch kaut ko par manu draudzeni, kas taja skolā nemāca, bet domāja ka tā emu es..vienk. sakot tā mani atpazīts var " tā tur bija tā, kas dzied, es esmu tā stulbā kura nedzied, bet sp'/elē uz nerviem " nē nu īstenībā mani uzsakta par nadaudz dīvainu, bet.. :D atklāti sakot,k urš gan tāds nav..mani var nokaitnāt tikai viens cilvēks, 2min vinja sabiedr;ib;a un gribas triekt viņa galvu pret sienu ..jā tas cilvēks to zin un izmanto :D labi gribas domāt, ka esmu komunikabla, beet citi tā nedomā..cōn...vienk. >< :D labi es beigšu runāt, jo pageidām rakstu visbezsakarīg;ako tekstu, kādu pēdējas stundas laikā esmu rasktījusi :D | |
|
emocite
Number of posts : 108 Join date : 29.07.09 Age : 28
| Tēma: Re: Kāaads tu esi ? Ceturtdiena Jūlijs 30, 2009 6:23 am | |
| funny, jautrule, kautrīga...dažkārt noslēgta...emo kas emo! | |
|
ZaneXD
Number of posts : 95 Join date : 27.07.09 Age : 30 Dzīvesvieta : Jēkabpils
| Tēma: Re: Kāaads tu esi ? Ceturtdiena Jūlijs 30, 2009 7:32 am | |
| es esmu jautra miļa dažreiz apnicīga, kautrīga (it ipasi zēnu priekša ) noslēgta klusa ari trakuliga, lēna ka divplāksen sapņotāja dzejniece :D | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Kāaads tu esi ? | |
| |
|