| Mīlas joki (laikam) ;D | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Titus Admin
Number of posts : 423 Join date : 20.11.08 Age : 34 Dzīvesvieta : Olainrūža
| Tēma: Mīlas joki (laikam) ;D Svētdena Marts 29, 2009 11:16 pm | |
| Love me or leave me. Hey,where is everybody going ? Es brokastis neeedu, jo miilu Tevi! Es pusdienas neeedu, jo miilu Tevi! Es naktiis negulju, jo gribas eest! Es miilu Tevi!Dodu Tev erotisku, asinsstindzinoshu, luupas dedzinoshu, Jaukaaku par paradiizi, karstaaku kaa elli, saldaaku kaa zemeni, super garu, mitru, dzilju skuupstu.Ja skuupsts buutu lietus laase, es aizsuutiitu tev negaisu, ja apskaaviens buutu sekunde, es aizsuutiitu tev muuzjiibu, ja smaids buutu uudens, es suutiitu tev juuru.Mana adrese:ceribu rajons, milestibas pilseta, svetlaimes iela, numurs-es dzivoklis-tu, indekss-es tevi milu!http://millennium.zb.lv/?subject=3&p=1 | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Pirmdiena Marts 30, 2009 7:14 am | |
| | |
|
| |
Allower
Number of posts : 156 Join date : 22.01.09
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Pirmdiena Marts 30, 2009 7:46 am | |
| | |
|
| |
Titus Admin
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Pirmdiena Marts 30, 2009 10:37 am | |
| Jūs paši arī varat atrast tajā mājaslapā kautkādu labu un uzrakstīt te | |
|
| |
summerbird
Number of posts : 612 Join date : 06.01.09 Age : 30 Dzīvesvieta : tagad jau kaut kur citur ))
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Pirmdiena Marts 30, 2009 11:37 am | |
| - Titus rakstīja:
- Jūs paši arī varat atrast tajā mājaslapā kautkādu labu un uzrakstīt te
Tomatu sula= veseliba, veseliba= sports, sports= sacensibas, sacensibas= uzvara, uzvara= nauda, nauda= sievietes, sievietes= sex, sex= aids, aids= nave. NEDZER TOMATU SULU! hoho :D tur vispaa ir daudz rēcao gabalu | |
|
| |
hyper
Number of posts : 43 Join date : 23.03.09 Age : 30
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Pirmdiena Marts 30, 2009 11:54 am | |
| - deadPanda rakstīja:
- Titus rakstīja:
- Jūs paši arī varat atrast tajā mājaslapā kautkādu labu un uzrakstīt te
Tomatu sula= veseliba, veseliba= sports, sports= sacensibas, sacensibas= uzvara, uzvara= nauda, nauda= sievietes, sievietes= sex, sex= aids, aids= nave. NEDZER TOMATU SULU!
hoho :D
tur vispaa ir daudz rēcao gabalu shitas vismaz agrāk pie dzegužkalna uz vienas būdiņas bija rakstīts. :D Sex, drugs and rock and roll, Speed, weed and birth control, Lifes a bitch and then you die, So fuck the world and lets get high. | |
|
| |
Titus Admin
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Otrdiena Marts 31, 2009 8:48 am | |
| | |
|
| |
Morphine.
Number of posts : 53 Join date : 10.12.08 Age : 35 Dzīvesvieta : Liepāja
| |
| |
nadze
Number of posts : 270 Join date : 11.12.08 Age : 32 Dzīvesvieta : ir
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D Otrdiena Marts 31, 2009 12:48 pm | |
| Jauna laika pronoze: silts, draudzigi sveicieni plasa fronte virzas uz tavu pusi. Ilgstoss, neparejos skupstu lietus nokritis tiesi paredzetaja vieta un laika... so sweet ^^ Love is like playing the piano. First you must learn to play by the rules, then you must forget the rules and play from your heart .. un u jāa...anywa..yy.y...br.r.rr..r | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Mīlas joki (laikam) ;D | |
| |
|
| |
| Mīlas joki (laikam) ;D | |
|